Er bröllopsdag är garanterat något ni planerar och ser fram emot. Stor som liten detalj gör just din helhet unik.

Jag vill erbjuda dekorationer som kan ge en bohemisk, romantisk touch. Kanske vill du bara ha någon detalj. Kanske vill du ha många.

Mina bröllopsdetaljer går att kombinera med vilken stil som helst. Men jag erbjuder också flera delar som paket.

I min butik finns en del färdigt som är redo att klickas hem. Men du kanske vill ha en viss färg, allt i samma färg eller visst många av varje. Då passar det bäst med en beställning.

För att det ska bli så bra som möjligt för er och för mig är det bra att vara ute i god tid. Gärna minst tre månader innan det är dags. Om det är kortare tid kvar går en hel del att lösa, men för en liten större peng.

Du kan maila mig med förfrågan och bolla idéer. Du behöver inte lägga en beställning förrän du är nöjd.

Hur mycket du vill lägga på din speciella dag är ju högst individuellt. Men jag vill gärna erbjuda dekorationer till ett schysst pris. Dock är det bra att ha i bakhuvudet att det är hantverk och att det tar mer eller mindre tid att göra.

För mig är hållbarhet en viktig grej. Därför ser jag till att mitt material är så bra som möjligt ur den synpunkten. Garnet jag knyter är gjort av återvunnen fiber, och jag återbrukar andra delar av materialet så långt det går. Som gardinringar.

En del av de trädetaljer jag väljer till just bröllopskollektionen är gjort av träd som växt bakom min sommarstuga i nordligaste Medelpad. Träden är fällda, sågade, torkade, hyvlade och ofta även målade på plats där.

Bilderna längre ner är tagna i mina sommarstugegrannars fantastiskt fina sjöhus.

Här är några exempel på detaljer jag kan erbjuda: